För många barn är det en självklarhet att gå i skidskola. Men även ungdomar och vuxna kan utveckla sin skidåkning till nya nivåer. Oavsett om du är nybörjare eller en vass skidåkare har Funäsdalsberget instruktörer som kan förbättra din åkning. Välj själv om det är carvingsvängen som ska finslipas, eller om det är tekniken i de svarta pisterna. Vi lovar att ju bättre skidåkare du är desto mer njuter du av din fjällsemester. Boka privatlärare eller häng med på en temakurs.

Sedan 2010 finns också Pinnens skidskola i Funäsdalsberget. Pinnens skidskola är en av Sveriges mest anrika skidskolor och man satsar särskilt på tävlingsåkning. Här samlas Sveriges bästa alpina åkare (sant?) och unga lovande talanger som vill utveckla sin skidåkning.

"Avrostning" -hitta formen
Varför ägna flera dagar åt att hitta tillbaka till fjolårsformen. Starta veckan (måndag) med en kom-igång-kurs. Efter ett par timmar har du helt ny stil och känsla i pisten.

Carving clinic
är en intensivkurs för dig som vill lära dig att utnyttja dina carvingskidor ordentligt. I barnskidskolan har vi grupper för olika åldrar och nivåer, allt från skidlekis till "proffsen".

Mer info om Funäsdalsbergets Skidskola kommer, skicka gärna frågor eller förfrågningar direkt via
e-mail: [email protected]