Boka din konferens i fjällen

Röstberget 120 kallas våra stora, moderna konferenslägenheter som passar perfekt för mindre möten, konferenser eller flera familjer som reser tillsammans. Röstberget 120 är en modern och funktionell etagelägenhet utrustad med allt som behövs för en uppskattad konferens.

På första våningsplanet finns ett stort och välutrustat kök med matplats och ett badrum med dusch och toalett.

På andra våningen finns det fyra sovrum - två master bedroom med dubbelsäng, ett större sovrum med två våningssängar och ett barnrum med två våningssängar, 180 cm långa. Här finns också ett större badrum med dusch, toalett, bastu och tvättmaskin, och ett vardagsrum med en härlig hörnsoffa (bäddsoffa), fåtöljer, tv, dvd och Nintendo Wii med flera spel. Röstberget 120 har stora och ljusa fönster med fantastisk utsikt över Funäsdalssjön och Rödfjället.

  • Antal rum: 6 rum och kök (2 badrum)
  • Antal sovplatser: 15 (2 x 180, 4 x 80 x 180, bäddsoffa)


FLER SOVPLATSER

Röstberget 39 kallas våra moderna och ljusa studiolägenheter om 39 kvadratmeter som med fördel kan användas som kompletterande boende för större grupper och konferenser.

Här finns ett sovrum med två sängar, helkaklad dusch och badrum med torkskåp, välutrustat kök med matplats i direkt anslutning till ett allrum med generösa ytor för social samvaro. Studiolägenheterna har stora fönster som skapar ljus och harmoni och bjuder på en vacker utsikt över Funäsdalssjön och Rödfjället.

  • Antal sovplatser: 5 (1 x 120, 1 x 80, bäddsoffa)
  • Antal rum: 2 rum och kök


FRUKOST OCH LUNCH MED MERA

Skräddarsydda lösningar för just er grupp är en självklarhet för oss på Funäs Ski Lodge. Vi kan fylla kyl och frys för en ordentlig frukost på plats, eller ordna en härlig frukostbuffé på Mor Annas krog i Funäsdalens by eller vad sägs om en välsmakande lunch till spektakulär utsikt i Toppstugan, på Funäsdalsbergets högsta punkt.

Funäsdalens by har många bra restauranger för både lunch och middagar. Vi hjälper gärna till med bokningar och rekommendationer för att ni ska få ut det bästa av er resa eller konferens.