Hem

Ski in. Ski out.

Stress av. Avkoppling på.

Boende i funäsdalen & funäsfjällen

Boende i Funäsdalen så nära liften du kan komma

Alldeles vid foten av Funäsdalsberget, ett kort stenkast från bycentrum hittar du Funäs Ski Lodge. Med skidbacken på ena sidan och utsikt över Funäsdalssjön och Rödfjället på den andra kan du verkligen njuta av det faktum att ett par stavtag är allt som krävs för att ta dig till Röstbergsliften när du stängt ytterdörren. Såklart efter att ha beundrat naturen vid frukostbordet. 

Till fots tar du dig på sju minuter från boendet ned till Funäsdalens by med allt man behöver. Här hittar du välsorterade livsmedelsbutiker, sportbutiker, systembolag, apotek, taxi, biluthyrning, restauranger för alla smaker och ett rikt nattliv med barer. 

Boka ditt boende i Funäsfjällen nu

Modernt boende nära hela Funäsfjällen

När du bor på Funäs Ski Lodge kan du välja mellan 34 moderna lägenheter av hög kvalitet, med alla bekvämligheter du behöver för en avkopplande vistelse. Lägenheterna finns i fyra storlekar, från de 39 kvadratmeter stora studiolägenheterna till de generösa generations- och flerfamiljsboendena på 120 kvadratmeter. Samtliga lägenheter har välutrustade kök, moderna badrum och rymliga ytor för din packning, flera av våra boenden i Funäsdalen är även utrustade med tvättmaskin och bastu. Barnstol och barnsäng finns i alla lägenheter. Givetvis finns utrymme att umgås i härliga sällskapsytor och snabbt wifi hittar du i varje boende. 

Vad ingår i boendet hos Funäs Ski Lodge?

Funäs Ski Lodge består av sex fristående byggnader med 5-8 lägenheter i varje, samt en gemensam parkering med motorvärmaruttag, egna skidförråd till alla lägenheter, vallabod och cykeltvätt. Lägenheterna är skapade med inspiration från Härjedalens natur och arkitektur. Med ett av Sveriges närmaste ski in-ski out-lägen och är ett självklart val för dig som vill få ut det mesta, och det bästa, av din skidsemester.

Ski in ski out boende i Funäsdalen för alla aktiviteter

Våra lägenheter passar för dig som besöker Funäsfjällen oavsett vilken aktivitet du väljer under din vistelse. De moderna och ljusa lägenheterna är utrustade för att du obehindrat ska kunna njuta av semesterns aktiviteter som skidåkning, fiske, vandring, mountainbike, ridning eller längdskidåkning och mer. 

Boende i Funäsfjällen året runt

I Funäsfjällen finns aktiviteter för hela året och alla säsonger. Oavsett om du letar efter ett boende på sommaren, vintern, hösten eller våren har du nära till fantastisk natur direkt utanför dörren. För dig som besöker Funäsfjällen på sommaren erbjuder vi moderna lägenheter med närhet till vandring, cykling eller bad. Vill du boka ett boende i Funäsfjällen på vintern erbjuder vi ett ski in ski out läge för både alpin skidåkning och längdskidåkning samt ett modernt boende utrustad med torkskåp, skidförråd, vallabod och parkering med motorvärmaruttag. Välkommen till Funäs Ski Lodge hela året! 
 

Nyheter och erbjudanden från Funäs

You are now subscribed